Presentatie Grasshoppers

Koop uw ticket HIER, er zijn slechts 30 plaatsen beschikbaar!

Met trots kondigen wij de presentatie Grasshoppers aan.
Gegeven door twee ex Grasshopper piloten, te weten Eelo Gitz en Robert de Lange.

Het Grasshopper Demo Team was jaren lang het visite kaartje van de Koninklijke Luchtmacht.
Meer dan 22 jaren werd demo gevlogen in binnen- en buitenland. En als je denkt dat dit in het begin van een leien dakje ging, nou dan heb je het mis. In beginsel wilde de top van de Klu hier niets van weten.

Eelo Gitz heeft wat baanbrekend werk gedaan voor de Grasshoppers. Hij vertelt prachtige verhalen en anekdotes over de begin periode. Obstakels en weerstand was er genoeg, maar nadat er veel belangstelling en ook groot respect werd geoogst was het Demo Team definitief een feit.

Robert de Lange is nog altijd piloot bij de Klu en vliegt nog geregeld. Hij vloog de laatste jaren bij de Grasshoppers tot het team werd opgeheven in 1995. En zoals hij zelf zegt, de mooiste tijd van mijn carrière.

Kortom er is veel geschreven over dit fantastische uithangbord van de Koninklijke Luchtmacht.
Maar nog niet eerder is de complete historie verteld door ex Grasshopper piloten.
U krijgt met deze presentatie de kans om de glorie en het succes her te beleven.

Wilt u ook aanwezig zijn bij de presentatie Grasshoppers?
Koop dan nu uw ticket op deze pagina!

Zaterdag 25 juni 2022 om 14:00 uur in het Alouette Museum Barneveld.

jun 25 2022