Wat we doen

Activiteiten

Bezoekers hebben bij ons de mogelijkheid deel te nemen aan rondleidingen, lezingen, workshops, walk around, reünies en filmmiddagen of andere projecten.

We organiseren geregeld Themadagen bijvoorbeeld de missies, de SAR, de Grasshoppers maar ook de Royal Flight komt aanbod.

Er is ook civiel met de Alouette in Nederland gevlogen en wel door de Firma Schreiner. Ook deze historie is te zien en brengen we onder de aandacht.

De Stichting staat met onze helikopter op veteranendagen en herdenkingsdagen.

Tevens is de Stichting aanwezig en ondersteunt actief goede doelen, zoals Stichting Hoogvliegers.

Onder grote belangstelling verrichten vrijwilligers in onze showroom restauraties uit. Ondertussen vertellen zij anekdotes, belevenissen en verhalen.

Op social media verzorgt de Stichting wekelijks artikelen die telkens een stuk historie belichten. Behandelen we de techniek van de Alouette.

Aan de hand van persoonlijke reacties in onze showroom en op social media wordt de historie stukje bij beetje uitgebreid.

Geplande activiteiten

Agenda

25 september 2021

Walk-around door Bert van Rhijn

Koop HIER uw ticket, er zijn slechts 20 plaatsen beschikbaar!   Walk-around van de SA316B Alouette A-301 Ervaringsdeskundige Bert ...

2:00 pm
Industrieterrein De Valk, Röntgenstraat 8c, 3771 RV Barneveld
View Details
30 oktober 2021

Presentatie SAR en haar luchtfotografietaak

Koop uw ticket HIER, er zijn slechts 30 plaatsen beschikbaar! De SAR-vlucht fotografeerde langs de Oost-Duitse grens Als ...

2:00 pm
Industrieterrein De Valk, Röntgenstraat 8c, 3771 RV Barneveld
View Details
Geen evenementen gevonden!
Translate